dilluns, 7 de febrer del 2011

Berga celebrarà diferents actes per commemorar el dia mundial sobre el càncer de mama


COMUNICAT PREMSA GINKGO BERGUEDÀ

L’Associació de persones afectades de càncer del Berguedà GINKGO, amb motiu de la celebració del dia mundial sobre el càncer de mama i continuant amb el treball de suport que s’està rebent des de la Regidoria de Benestar de l’Ajuntament de Berga, i de l’Hospital St. Bernabé, s’ han organtizat els següents actes:

Dia 18 d’octubre des de les 9 del matí i fins les 2 del migdia, s’instal.larà una taula informativa sobre el càncer de mama, al vestibul de l’Hospital Sant Bernabé. En aquesta taula s’informarà i es conscienciarà de la problemàtica i prevenció en la detecció i seguiment del càncer de mama.

Dia 19 d’octubre a les 6 de la tarda a la Sala Blava del Casal d’Avis, a la Plaça St. Joan, xerrada sobre el càncer de mama a càrrec del doctor Gallardo i la doctora Lòpez, metges especialistes de l’Hospital Sant Bernabé.

Destacar i agraïr un cop més l’interès i col.laboració de la Farmàcia Cosp Boixader que cedirà els beneficis del dia 19 d’octubre a la nostra associació, per tal de contribuïr a la difussió de les malalties oncològiques.

Demanar de la ciutadania la col.laboració amb la iniciativa que, des del gest solidari, suposa la decisió de la propietat i del personal d’aquesta farmàcia en benefici dels malalts oncològics de Berga i comarca.divendres,

15 octubre, 2010 per Lídia Cara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada