dilluns, 7 de febrer del 2011

L'associació Ginkgo d'afectats de càncer fa un taller de relaxació

Les sessions són obertes a tothom i un cop es tanqui aquest cicle, dimarts dia 29, se'n programaran més pel setembre

Aurora Rodríguez | Societat | 25/06/2010 15:41

L’associació de persones afectades de càncer del Berguedà, Ginkgo, organitza uns tallers de relaxació oberts a tothom, amb la col·laboració del Punt d’Informació i d’Atenció a la Dona de Berga. Ja se n’han fet dues sessions i encara en queda una que es farà dimarts que ve, dia 29, a les 6 de la tarda.

Les sessions van a càrrec de la psicòloga del Punt d’Informació i d’Atenció a la Dona, Dolors Vargas. L’objectiu és que els participants puguin millorar el benestar i la seva qualitat de vida. Una finalitat que, segons la presidenta de l’entitat, Dolors Santasusgna, s’està aconseguint. Els tallers són oberts a tothom, tot i que són molt útils per a persones amb càncer.

De moment, en aquest curs de relaxació ja hi han particiat 14 persones el primer dia, i 12 el segon. La bona resposta ha fet que la intenció sigui repetir-lo al setembre.

L’associació Ginkgo, d’ajuda a les persones afectades de càncer, va néixer fa menys d’un any, el passat mes de setembre, i ja compta amb una cinquantena de membres. Tothom qui vulgui col·laborar-hi pot adreçar-se al Punt d'Atenció a la Dona, on l’informaran de com fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada